B-inside
Habovo GroepHabovo GroepHabovo GroepHabovo GroepHabovo Groep

Compleet in wand- en vloerafwerking en sanitair.

Wandafwerkingen:
In de showroom van B-inside worden de meest uiteenlopende wandafwerkingen gepresenteerd. Door samenwerking met een vooraanstaande fabrikant wordt er sierpleister, Italiaans stucwerk, schuurwerk, en vele onder afwerkingen gepresenteerd. Bij B-inside zijn in een overzichtelijke showroom verschillende ruimtes gecreëerd waarin verschillende stijlen worden getoond. De klant wordt meegenomen langs een tal van stijlen waarin de klant zal ervaren dat het niet direct gaat om het product maar dat de sfeer bepalend is welk product kan worden toegepast.

Vloerafwerkingen:
Siergrindvloeren in verschillende uitvoeringen en glad afgewerkte designvloeren worden in ruime mate getoond. Deze vloeren worden door vloerspecialisten van Nicon vloeren gemaakt. Daarnaast zijn PVC vloeren de nieuwe trend. In de showroom van B-inside vindt u een keur aan verschillende PVC vloeren. Deze PVC vloeren worden zowel in de zakelijke markt als bij de particuliere klant steeds vaker toegepast.

Tegels:
Bij B-inside vindt u een keur aan de meest uiteenlopende exclusieve tegels. Zowel wand- als vloertegels worden op verschillende manieren gepresenteerd. Deskundige medewerkers van B-inside laten de klant graag de verschillende mogelijkheden zien die mogelijk zijn met tegels. Natuurlijk zijn er ook andere combinaties mogelijk, bijvoorbeeld met italiaans stucwerk.

Sanitair:
Luxueuze maar ook eenvoudige badkamers vindt u op de sanitairafdeling. Verschillende stijlen en trends wisselen elkaar af. De klanten wordt geadviseerd door deskundige verkoopadviseurs. De verkoopadviseurs wordt continue getraind en op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sanitair. Ook volgen zij nauwgezet de trends in de markt. Door samenwerking met vooraanstaande leveranciers en fabrikanten worden tal van badkameropstellingen getoond.


Het meest unieke aan deze showroom is dat niet alleen de produkten gepresenteerd en verkocht worden maar de produkten worden ook door medewerkers van B-inside aangebracht. De klant heeft altijd te maken met 1 bedrijf die de werkzaamheden uitvoert, en het maakt dan niet uit of het om tegelwerk, stukadoorwerk, sanitair of vloerafwerking gaat.
B-Culinair

Deze ruimte is bedoeld om grote groepen te ontvangen en om klanten de mogelijkheid te geven een kopje koffie te drinken of te lunchen.

Alle middelen, waaronder een geluidsinstallatie en beamer zijn aanwezig om een goede presentatie te kunnen geven. B-Culinair is dan ook bij uitstek geschikt voor

kopersbegeleiding, presentaties of bedrijfstrainingen. Ook voor een volledige catering kan worden gezorgd.

Kookdemo’s is ook een van de activiteiten die plaatsvindt in B-Culinair. Onder leiding van een proffesionele kok worden de deelnemers de fijne kneepjes van het koken geleerd.

B-Inside B.V.
Kleiland 3
8271 RV IJsselmuiden

T (038) 331 28 31
info@habovo.nl

Contact
Wat doen wij
  • Showroom waar wandafwerkingen, vloerafwerkingen, tegels, keukens en sanitair worden gepresenteerd.
Nieuwsarchief
Nieuws Nieuwsarchief