Brabant Afbouw
Habovo GroepHabovo GroepHabovo Groep

De specialist op het gebied van gasbeton en gipsblokken!

Brabant Afbouw is een afbouwbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen en afwerken van separatiewanden van gasbeton en gipsblokken. De naam Brabant Afbouw doet wellicht vermoeden dat het verzorgingsgebied Brabant is maar niets is minder waar. Brabant Afbouw plaatst in geheel Nederland separatiewanden van gasbeton en gipsblokken. Zowel vanuit de vestiging IJsselmuiden als vanuit de vestiging Hank worden relaties en projecten op het gebied van gasbeton en gipsblokken actief bedient.

Door jarenlange ervaring en meer dan voldoende kennis van gasbeton en gipsblokken is Brabant Afbouw al vanaf het begin uw partner. In de offertefase wordt meegedacht over de eisen die aan de scheidingswanden worden gesteld. Te denken valt dan aan de akoestische en thermische waarden die gehaald moeten worden. Ook wordt er meegedacht als het gaat om de brandveiligheid van het gebouw waar de wanden worden geplaatst.

Winst door voorbereiding
De meeste winst tijdens een bouwproject kan
behaald worden door een goede werkvoorbereiding en planning. Brabant Afbouw neemt u de gehele werkvoorbereiding en planning uit handen. Tijdens de werkzaamheden zullen de medewerkers van Brabant Afbouw continu het proces begeleiden en waar nodig bijsturen om de gemaakte afspraken en dus de deadline te halen.

Afwerking
Naast het plaatsen van separatiewanden van gasbeton en gipsblokken kan Brabant Afbouw ook de volledige afwerking van deze wanden uitvoeren. Het dichtzetten van de naden, behangklaar opleveren en zelfs de eindafwerking die door de opdrachtgever wordt gekozen, kan als totaalpakket worden aangeboden en uitgevoerd.

Brabant Afbouw B.V.
Buitendijk 32
4273 GA Hank

T (038) 333 18 19
info@brabantafbouw.nl

Contact
Wat doen wij
  • Gespecialiseerd in het plaatsen en afwerken van separatiewanden van gasbeton en gipsblokken.
Nieuwsarchief
Nieuws Nieuwsarchief