Habovo Afbouw
Habovo GroepHabovo GroepHabovo GroepHabovo GroepHabovo Groep

Een grote speler in de afbouwwereld!

Habovo Afbouw is een afwerkingsbedrijf dat alle facetten van de natte afbouw uitvoert en in het bezit is van het Stuckeurmerk en het VCA-certificaat.
Habovo Afbouw is een bedrijf dat de volledige binnenafwerking als het gaat om de natte afbouw voor haar rekening neemt. Te denken valt dan aan het plaatsen van volgipswanden, het monteren van gasbetonpanelen, het berapen en pleisteren van alle binnenwanden, spackspuiten en het aanbrengen van sierpleister en/of een andere wandafwerking. Maar ook gevelisolatie en gevelstucwerk behoren tot het pakket. Als laatste kan er door Habovo Afbouw akoestisch spuitpleister worden aangebracht in ruimten waar hoge akoestische eisen worden gesteld.

Massieve lichte scheidingswanden
Hieronder verstaan wij lichte scheidingswanden die gebouwd zijn met gipsblokken of gasbeton. Habovo heeft meerdere ploegen die deze werkzaamheden voor de aannemer verrichten. Ook de afwerking van deze wanden kan direct door deze ploegen worden gedaan.

Stucwerk binnen
Metselwerk, gasbeton, prefab en gestort beton: de stukadoors van Habovo Afbouw stukadoren op elke ondergrond. Handmatig of machinaal worden alle ondergronden met een gipsgebonden of cementgebonden product afgewerkt. Niet alleen het berapen van de woning kan worden gedaan, maar ook het afwerken van de beraapte wanden. Sierpleister, Italiaans stucwerk, sausklaar, alles kan naar gelang de eisen van de opdrachtgever worden gedaan.

Wandafwerkingen
Onze stukadoors kunnen wanden met de meest uiteenlopende produkten afwerken. Zo kunnen er sierpleisters op aangebracht worden. Maar ook kunnen de wanden voorzien worden van Italiaanse stucafwerkingen. Uiteraard kunnen de wanden ook sausklaar worden opgeleverd, zodat enkel een muurverf voldoende is. Ook kan de muurverf door een van onze mensen opgebracht worden.

Spackspuiten
Nadat een woning is gestukadoord, worden plafonds in nieuwbouwwoningen veelal met een spuitpleister afgewerkt. Dit kan met een normale spuitpleister maar daar waar hoge eisen aan de afwerking worden gesteld, kan het uiteraard ook met hoogwaardige spuitpleisters gedaan worden. Daarnaast kunnen in nieuwbouw maar zeker ook in de renovatiebouw wanden en plafonds worden afgewerkt met een akoestisch spuitpleister.

Gevelstucwerk
Habovo Afbouw is ook de partner als het gaat om gevelstucwerk. Doordat er veel kennis aanwezig is, kan Habovo de juiste oplossing bieden voor het stukadoren van een buitengevel. Gesteund door een aantal vooraanstaande leveranciers kan er voor elke vraag een oplossing geboden worden.

Gevelisolatie
Thermische isolatie van buitengevels is zeker een specialisme van Habovo Afbouw. Niet alleen het aanbrengen van gevelisolatie behoort tot de werkzaamheden, maar ook zeker de gehele voorbereiding ziet Habovo Afbouw als een van haar belangrijkste taken. Door de samenwerking met een aantal toonaangevende fabrikanten kan voor elk project het juiste advies worden gegeven. Uiteraard is het mogelijk om dit volledig onder een verzekerde garantie uit te voeren.

Habovo Afbouw B.V.
Kleiland 18
8271 RV IJsselmuiden

T (038) 333 18 19
info@habovo.nl

Contact
Wat doen wij
  • Stukadoren
  • Spackspuiten
  • Gevelisolatie
  • Wandafwerkingen
  • Massieve lichte scheidingswanden
Nieuwsarchief
Nieuws Nieuwsarchief