Habovo Groep
Habovo GroepHabovo GroepHabovo GroepHabovo GroepHabovo GroepHabovo Groep

Een compleet pakket voor de totale afbouw!

De huidige markt verandert. De markt zal de komende jaren veranderen in een kopersmarkt. De aantallen nieuw te bouwen woningen per jaar zullen minder worden dan wij de afgelopen jaren hebben gezien. De rol van de koper zal steeds belangrijker worden, wij zullen ons met z’n allen moeten gaan richten op de comfortkoper. Het zal steeds belangrijker en moeilijker worden om de klant tevreden te stellen. Het zich onderscheiden van de concurrent en het ‘verkopen’ van toegevoegde waarde zullen voor de toekomst belangrijke items blijken.

Met B-concept willen wij de aannemer de mogelijkheid bieden om toegevoegde waarde te verbinden aan de verkoop van een woning. Met B-concept bieden wij als afbouwer een compleet pakket aan voor de totale afbouw. Cementdekvloeren, stukadoorswerkzaamheden, het bouwen van lichte scheidingswanden, tegels, sanitair en keukens behoren tot het pakket dat aangeboden wordt. Niet alleen het leveren van de produkten, ook het afwerken en monteren wordt aangeboden.

Wij doen nog meer zelfs! De volledige kopersbegeleiding nemen wij u uit handen. Als een aannemer gebruik maakt van B-concept, dan kunnen wij tijdens de gehele afbouwfase rekening houden met de wensen van koper en zijn dan in staat om tijdens de afbouwfase, voor de oplevering, met de verschillende eisen van de klant rekening te houden. Denkt u bijvoorbeeld aan het installatiewerk, de eisen die aan het stucwerk worden gesteld, etc. Dit bespaart u als aannemer een hoop tijd en frustratie. De opleverpunten worden tot een minimum beperkt!

Habovo Afbouw
Habovo Afbouw BV is specialist in stukadoren, spackspuiten, gevelstucwerk en gevelisolatie. Daarnaast worden ook gipsblokwanden, gasbetonwanden en kalkzandsteenelementen verlijmd.

Nicon Vloeren
Nicon Vloeren BV richt zich op het traditioneel leggen van zand/cement dekvloeren en het gieten van cementvloeivloeren en anhydrietvloeren. Als lichte vloer heeft Nicon Vloeren de Habo-iso-floor.

Donec Afbouw
Donec Afbouw BV monteert en plaatst metalstud wanden, systeemwanden en systeemplafonds.

B-inside
B-inside is een showroom waar wandafwerkingen, vloerafwerkingen, tegels en sanitair worden gepresenteerd.

Broekhuizen Keukens
Broekhuizen Keukens neemt u mee in de wereld van de keukens. Modern, klassiek en landelijk zijn de stijlen die volop te vinden zijn in de showroom in IJsselmuiden.

Habovo Groep B.V.
Kleiland 18
8271 RV IJsselmuiden

T (038) 333 18 19
info@habovo.nl

Contact
Nieuws Nieuwsarchief