Metselbedrijf van der Weerd
Habovo GroepHabovo GroepHabovo GroepHabovo Groep

Veelzijdig in metselwerk en steigers

Metselbedrijf van der Weerd is een gerenommeerde naam in de bouw. Het bedrijf heeft ca. 23 eigen medewerkers en kan steunen op ca. 40 jaar ervaring in metselwerk en steigers. Veelzijdigheid en innovatie zijn de belangrijkste kenmerken waardoor het bedrijf zich heeft geprofileerd.

Metselbedrijf Van der Weerd is een erkend leerbedrijf, waar het accent ligt op het opleiden van metselaars die graag als metselaar aan de slag willen. Uiteraard beschikt het bedrijf zelf over voldoende leermeesters. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan veiligheid en arbeidsomstandigheden en zijn dan ook VCA* gecertificeerd.

Metselbedrijf Van der Weerd heeft volledige metselploegen incl. opperlieden om zorg te dragen voor kwalitatief goed metselwerk. Niet alleen wildverband, halfsteensverband, etc…. maar ook het metselen van speciale objecten is voor de metselaars van Van der Weerd geen probleem.

Daarnaast beschikt het bedrijf over eigen voegers zodat het gehele metselwerk uitbesteedt kan worden en de zorg voor een kwalitatief goede en esthetisch verantwoorde gevel de verantwoordelijkheid van het metselbedrijf is.

Kalkzandsteenverlijming is een tak van sport dat door de kalkzandsteenverlijmers gedaan wordt. Dit betekent dus dat zowel het binnenspouwblad als het buitenspouwblad gedaan kan worden door de medewerkers van Metselbedrijf Van der Weerd.

Metselbedrijf Van der Weerd heeft een eigen materieeldienst. Naast het aannemen van metselwerk kan ook het volledige steigerwerk worden aangenomen. Het bedrijf heeft de beschikking over hefsteigers, hijssteigers en gevelsteigers. Van der Weerd levert niet alleen de steigers maar alle projecten kunnen ook volledig worden uitgetekend en berekend.

Metselbedrijf
Van der Weerd B.V.
Kleiland 18
8271 RV IJsselmuiden

T (038) 333 18 19
info@habovo.nl

Contact
Wat doen wij
  • Metselwerken
  • Voegwerken
  • Stelwerkzaamheden
  • Kalkzandsteenverlijming
Nieuwsarchief
Nieuws Nieuwsarchief