• Pridox
    Habovo Groep

    Habovo Groep is sinds de oprichting in 1992 uitgegroeid tot een grote toonaangevende ondernemingsgroep in de (af)bouwwereld. En bestaat in 2017 in totaal 25 jaar. Habovo Groep is onderverdeeld in 7 bedrijven. Deze bedrijven opereren zowel afzonderlijk als gezamenlijk. Voor meer informatie over de betreffende divisie klikt u op een van de bovenstaande bedrijven.


Welkom op de website van Habovo Groep

Habovo Groep is sinds de oprichting in 1992 uitgegroeid tot een grote toonaangevende ondernemingsgroep in de (af)bouwwereld. En bestaat in 2017 in totaal 25 jaar. Habovo Groep is onderverdeeld in 10 bedrijven. Deze bedrijven opereren zowel afzonderlijk als gezamenlijk. Voor meer informatie over de betreffende divisie klikt u op een van de bovenstaande bedrijven.

Habovo Groep streeft er naar om de kwaliteit hoog te houden en om processen en dienstverlening te optimaliseren. Dit doet Habovo Groep uiteraard dagelijks in de eigen organisatie, maar ook samen met de opdrachtgever en andere (onder)aannemers op de bouwplaats. Door optimale samenwerking tussen de betrokken partijen bij een project wordt weinig tijd verspilt.

Habovo Groep functioneert landelijk, specialiteit van de Habovo Groep is het beheersbaar houden van de verschillende disciplines. Dit is één van de redenen om onafhankelijk, maar toch ook gezamenlijk te werken. 

De Habovo Groep heeft en gezamenlijke jaaromzet van ca. € 32 miljoen, met in totaal dagelijks ongeveer 200 personen groeps breed aan het werk, inclusief bouwplaats- medewerkers, onderaannemers, ZZP-érs, uitvoering en kantoorpersoneel.

Wij wensen u veel plezier bij het bezoeken van de verschillende divisies van Habovo Groep op deze site!