Habovo Groep koopt TBOR Afbouw BV

Vastbouw International Holding BV heeft haar dochterbedrijf TBOR Afbouw BV verkocht aan de Habovo Groep. Het besluit tot verkoop is een weloverwogen keuze voor beide partijen. Voor Vastbouw is de afbouw geen kernactiviteit en daarom heeft zij Habovo benaderd of zij interesse had in de overname van haar afbouwbedrijf in Rijssen.

Habovo neemt vanaf heden de gehele vestiging van TBOR Afbouw BV in Rijssen over. De bestaande activiteiten worden voortgezet en alle personeelsleden worden overgenomen.

Het familiebedrijf Habovo is in 1992 ontstaan en heeft de afgelopen jaren al diverse overnames gedaan. Met een omzet van circa €50 miljoen is zij één van de grotere afbouwbedrijven in Nederland. De overname van TBOR Afbouw BV past in de strategie van Habovo om qua omvang en kwaliteit tot de top van de afbouwbedrijven in Nederland te behoren. De kracht van Habovo is het aanbieden van verschillende afbouwdisciplines binnen de groep. Door de overname is er een nog betere dekking voor het werkgebied Midden-Nederland en Noordoost Nederland.