Habovo Groep neemt tegelzetbedrijf van Teunissen & Becking over

Habovo Groep heeft het tegelzetbedrijf van Teunissen en Becking Groep overgenomen.ย De overname van TZA tegelzetbedrijf BV past in de groeistrategie van de Habovo Groep.

Voor Teunissen en Becking was het belangrijk dat de overnamepartner de huidige waarden van het familiebedrijf kan continueren. In de Habovo Groep heeft zij hiermee de juiste overnamepartner gevonden die dezelfde filosofie en waarden uitdraagt. Onder de Habovo Groep valt ook Tegelcentrum Dorgelo. Tegelcentrum Dorgelo heeft naast haar showroom ook een eigen team tegelzetters.ย De bedrijven passen goed bij elkaar en hebben dezelfde klantgerichte instelling.

Habovo neemt vanaf heden alle activiteiten over. De bestaande activiteiten worden voortgezet en alle tegelzetters die in dienst zijn worden overgenomen.

Het familiebedrijf Habovo is in 1992 ontstaan en heeft de afgelopen jaren al diverse overnames gedaan. Met een omzet van circa โ‚ฌ60 miljoen in de aan de Habovo Groep gelieerde bedrijven is zij รฉรฉn van de grotere afbouwbedrijven in Nederland. De overname van TZA tegelzetters past in de strategie van Habovo om qua omvang en kwaliteit tot de top van de afbouwbedrijven in Nederland te behoren. De kracht van Habovo is het aanbieden van verschillende afbouwdisciplines binnen de groep. Door de overname is er een nog betere dekking voor de tegelzetactiviteiten in het werkgebied Midden en Noord-Oost Nederland.